Subsidie aanvraag

U heeft een idee om binnen het dorp Grootegast iets te organiseren; een activiteit, evenement, concert, markt o.i.d.? Dat kost natuurlijk geld. Om dit evenement financieel te ondersteunen kunt u bij Dorpsbelangen Grootegast een subsidie aanvragen. Het beschikbare subsidiebudget is € 1.800 op jaarbasis. Dit bedrag wordt verdeeld over 2 aanvraagrondes per jaar. De deadlines voor deze aanvraagrondes zijn 1 april en 1 oktober.

Aanvragen

U kunt subsidie aanvragen met behulp van het aanvraagformulier:

Vul het digitale formulier in of download hier de pdf versie. Volledig ingevulde subsidieaanvragen kunnen worden ingediend via de mail info@dorpsbelangengrootegast.nl of via post:

Dorpsbelangen Grootegast
t.a.v E. Ploegh
Hoofdstraat 80
9861 AJ Grootegast

Subsidienotitie

Aan de hand van een aantal criteria wordt bekeken of de activiteit voor subsidie in aanmerking komt. Het belangrijkste is dat de activiteit voor en door het dorp Grootegast is. Dorpsbelangen Grootegast verleent bij voorkeur subsidie aan activiteiten die bedoeld zijn voor een zo groot en zo breed mogelijk deel van het dorp. Daarbij hecht Dorpsbelangen grote waarde aan nieuwe activiteiten of bekende activiteiten met een vernieuwde opzet of inhoud.

Wilt u subsidie aanvragen? Lees de “Notitie subsidiebeleid en -procedures Dorpsbelangen Grootegast” goed door om er voor te zorgen dat de kans op subsidieverlening zo groot mogelijk is. Op basis van dit document worden de aanvragen ook beoordeeld.

Formulieren:

Aanvraagformulier.pdf

Aanvraagformulier (digitiaal)

Notitie subsidiebeleid en -procedures Dorpsbelangen Grootegast